Antonio Brown-nak nem ad annyit a Buccaneers mint amennyit szeretne

Antonio Brown-nak nem ad annyit a Buccaneers mint amennyit szeretne

A Tampa Bay Buccaneers együtt tartotta a kezdőcsapatát így az 1977-es Raiders után az első bajnok amelyik a keretében tudja tartani mind a 22 játékosát aki kezdő volt a Super Bowl-on. A kezdők maradnak így már csak Antonio Brown-al kellene hosszabbítaniuk.

Persze a tavalyi szezon alapján Brown nem mondható kezdőnek, inkább “csak” a nevesebb játékos megnevezés illik rá. Korábban a liga sztárja volt de ez már csak a múlt azonban az elkapó nem felejti el a múltját és ennek megfelelő fizetést akar.

A piaci értékének megfelelő fizetést kér amit kb. 8 millió dollárra tesznek. Ezzel szemben a Buccaneers vezetősége évi 2-3 milliós szerződésben gondolkodik. Ez nagyon messze van egymástól ráadásul Brown bírósági ügyei nem zárultak le és az elmúlt években nagyot sokat tett azért, hogy elássa magát az NFL-ben.

Ennek ellenére visszakerült a ligába ráadásul februárban először Super Bowl-t nyerhetett. Az ügyei miatt viszont továbbra is rizikós játékos mert ha jogi vonalon nem is kap büntetést a liga ettől függetlenül még eltilthatja. Ráadásul a Buccaneers-en kívül más csapat nem is érdeklődik iránta így valószínűleg jobban teszi ha elfogadja az alacsonyabb fizetést.

Fotó: buccaneers.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .