5 szabadügynök játékos aki hatalmas fogás vagy melléfogás lehet – 2. rész

5 szabadügynök játékos aki hatalmas fogás vagy melléfogás lehet – 2. rész

Már csak pár nap és elkezdődik a szabadügynökpiaci őrület (holnaptól már fel lehet kapcsolatot a játékosokkal) ahol a csapatok egymást fogják túllicitálni, hogy minél gazdagabbá tegyék a játékosokat. Jó igazából igyekeznek majd minél több minőségi játékossal megerősíteni a keretüket úgy, hogy a lehető legkevesebbet fizessék ki.

Ez ellentmondásnak tűnik de a sztár szabadügynökök alaposan megkérik majd a pénzüket ami elkerülhetetlen. A piac viszont veszélyes mert ha nem teljesít jól az új csapatában akkor évekig rajtuk marad a hatalmas fizetésével együtt. Nézzünk 5 játékost aki nagy fogás vagy nagy mellényúlás lehet egyszerre.

Trey Hendrickson, defensive end, 26 éves

A Szentek defensive endje négyéves pályafutása során folyamatosan fejlődött és fizetési szempontból pont a legjobbkor futotta a legjobb szezonját. Tavaly 15 mérkőzésen kezdett és 13.5 sacket szerzett. Gond viszont, hogy a szakértők szerint azért tudott ilyen kiemelkedő teljesítményt nyújtani mert erős csapattársai mellett könnyebb volt kitűnni. A Raiders-t megfelelőnek tartják a számára ahol az új defenive koordinátor, Gus Bradley irányítása mellett, Maxx Crosby másik oldalán sikeres lehet.

Yannick Ngakoue, defensive end, 26 éves

A védőfalember a tavalyi szabadügynökpiac egyik legjobb játékosának számított és a franchise tag majd két trade után ismét a piacon találta magát. Azonban egy év alatt kiesett a Top játékosok közül. Az előző szezonban 8 sacket, 23 tacklet, 4 kierőszakolt fumblet szerzett és 11 alkalommal érte le az ellenfél irányítóját. Azonban hiányosságnak tartják a futás elleni védekezését, illetve ennek hiányát. A Browns lehet a következő csapata amelyik már tavaly is meg akarta szerezni a pass rushert.

Dalvin Tomlinson, defensive tackle, 27 éves

A Giants középső védőfalembere sorozatosan jól teljesít az előző szezonokban, az utolsó két szezonjában 45 tacklet és 3.5 sacket szerzett. Emellett tavaly 4 passzt védekezett le. Probléma viszont, hogy pass rusher álmokat szövöget így olyan csapathoz akar szerződni ahol az új szerepkörében számítanának rá. A nagy méretei miatt viszont nem hiszik, hogy sikeres lehetne pass rusherként. A Jacksonville Jaguars bevállalhatja a védőt és miután csak 30. helyen végeztek a futás elleni védekezésben így minőségi erősítést jelentene.

Marlon Mack, running back, 25 éves

Mack a kezdőfordulóban elszenvedett sérülése miatt kihagyta a szezont és most tér vissza a sérüléséből. Az Achilles sérülés viszont komoly kérdéseket vet fel a futóknál. A tavalyit megelőző két szezonban viszont 1.999 futott yardig és 17 futott touchdownig jutott. A New York Jets csapata lehet a következő csapata ahol Sam Darnold-al, vagy egy fiatal irányítóval, egy erős futójátékot tudna hozni.

Corey Linsley, center, 30 éves

A Green Bay Packers-től 7 szezon után távozó All-Pro támadófalember sok csapatnál lehetne kezdő a támadófal közepén. Tavaly viszont térdsérüléssel bajlódott ami aggályokat vet fel a 30 éves támadófalemberrel kapcsolatban. A Cincinati Bengals a jelenlegi centerét át tudná tenni jobb oldali guardnak és Linsley megszerzésével egy igazán minőségi védőt adhatnának Joe Burrow-nak.

Fotó: canalstreetchronicles.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .