Tom Brady-vel hosszabbítana a Buccaneers

Tom Brady-vel hosszabbítana a Buccaneers

Tom Brady most már hétszeres Super Bowl győztes és több gyűrűvel rendelkezik mint bármelyik csapat az NFL-ben. 43 éves kora ellenére nem lassul az irányító, elmondása szerint 45 éves korában is pályán akar lenni és a hírek szerint ebben partner a Tampa Bay Buccaneers vezetősége is.

Jason Licht general manager egy hónapja annyit mondott, hogy képben van az irányító szerződésének meghosszabbítás is. Ráadásul a csapat, pontosabban a lejáró szerződésű játékosok, szempontjából sem lenne utolsó az irányító szerződéshosszabbítása mert ezzel könnyeben újra tudnák szerződtetni Őket.

Brady tavaly kétéves szerződést kötött a Buccaneers-el és az idei szezonban 28.375 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Jelenleg kétéves hosszabbításról pletykálnak de egyéves hosszabbítással is le lehetne csökkenteni ezeket a számokat és egy részét át lehet tolni a következő évekre.

Bruce Arians vezetőedző nyilatkozata szerint a lejáró szerződésű kulcsjátékosuk közül minimum 5-el hosszabbítaniuk kell. Az elkapó Chris Godwin és a pass rusher Shaquil Barrett megtartása a legfontosabb, egyikük akár franchise taget is kaphat. A pároson kívül Lavonte David, Rob Gronkowski, Antonio Brown, Ndamukong Suh és Leonard Fournette tartozik a kulcsfontosságú lejáró szerződésű játékosok közé.

Fotó: japantimes.co.jp, nfl.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .