Von Miller-t árulja a Broncos! De melyik csapat csapna le rá?

Von Miller-t árulja a Broncos! De melyik csapat csapna le rá?

A hírek szerint Von Miller többet már nem fog pályára lépni a Denver Broncos mezében és új csapat után néz a vezetőség. A linebackert elkezdte árulni a csapata de a jelenlegi fizetése miatt valószínűleg nem sok csapatot fog érdekelni. Az érdeklődök inkább kivárnak.

Elküldés vagy trade esetén ugyanaz a helyzet a Broncos fizetési sapkájára nézve. Mindegyik lehetőség esetén 4.125 millió dollár halott összeg marad a 32 éves védő után és 18 millió dollárt szabadítanának fel. Tehát az új csapatához úgy érkezne, hogy a trade után elvisz 18 milliót a fizetési sapkából.

Ha nem találnak trade partnert akkor biztosan megválnak majd tőle. Mi a különbség a két lehetőség között? Ha tradelik akkor viszi a jelenlegi szerződését és Miller következő csapata elveszít egy második, harmadik stb.. körös picket. Ha elküldik a piacon lehet versenyezni.

Watt a hét elején kétéves, 31 millió dolláros szerződést kötött az Arizona Cardinals ami évente átlagosan 15.5 millió dollárt jelent. Miller esetében is hasonló, vagy rosszabb, szerződéssel kell számolni. Szóval ha egy csapat general managere lennék és szeretném megszerezni a védőt akkor kivárnám, hogy kikerüljön a piacra.

Fotó: denverpost.com, bleacherreport.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .