BREAKING: Ben Roethlisberger hosszabbított a Steelers-el

BREAKING: Ben Roethlisberger hosszabbított a Steelers-el

Az már a Pittsburgh Steelers elnökének, Art Rooney II-nek a nyilatkozata után biztossá, hogy a csapat a veterán irányítóval fut neki az idei szezonnak de azt senki sem tudta, hogy mit fognak kezdeni a pénzügyekkel. Ma kiderült, hogy új szerződést kötnek az irányítójukkal.

Azt mindenki tudta, hogy kezdeni kell valamit a cap számokkal mert 41.25 millió dollárt foglalt el az idei fizetési sapkából. Ezt mindenképpen csökkenteni kellett és miután új szerződésről írnak a tengerentúlon így az új kontraktusban biztosan áttolták a terheket a következő szezonokra. Ez viszont nem jelentene tényleges hosszabbítást.

Az eddig kiszivárgott hírek szerint Big Ben maximum 23 millió dollárt fog elfoglalni az idei fizetési sapkából. Emellett 4 millió dollárral csökkentették az alapfizetését (19 millióról 15-re) amelyet valószínűleg aláírási bónusszá alakítottak.

Ian Rapaport az NFL fő mindentudója 12.925 millió dolláros aláírási bónuszról és 1.075 millió dolláros alapfizetésről ír. A posztja szerint négyéves szerződésről van szó de felmondható egy év után így 4 évre osztották le a plusz terheket. Az információja szerint 14 milliót szabadítanak fel.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .