A szabadügynökpiac legjobb running backjei

A szabadügynökpiac legjobb running backjei

Már két hét sincs hátra és megnyílik az idei szabadügynökpiac és beindul az őrület. A fizetési sapka csökkentésével valószínűleg kicsit vissza vesznek majd a csillagászati ajánlatokból de az biztos, hogy mint minden évben idén is hatalmas mozgás várható majd.

Running back poszton egyértelműen a Green Bay Packers futója Aaron Jones számít a legjobbnak. A tavalyi szezonban 1.104 futott, 355 elkapott, 9 futott és 2 elkapott touchdownt szerzett. A Miami Dolphins számít a fő esélyesnek Jones megszerzésére. A piaci értékét 14.6 millió dollárra teszik.

Kenyan Drake szinte megbukott Miamiban de nagy szerencséjére két évvel ezelőtt megszerezte az Arizona Cardinals és teljesen újjáélesztette a pályafutását. 955 futott, 137 elkapott yardot és 9 touchdownt szerzett tavaly. 8.3 millió dollárra becsülik a piaci értékét.

Leonard Fournette korábbi Top Draft pick volt de a szezon előtt elküldte a Jacksonville Jaguars. A Tampa Bay Buccaneers csapott le rá és Super Bowl győzelemmel zárta a szezont. Az alapszakaszban igazából tartaléknak számított és a playoffban játszott igazán jól. A földön és a levegőben is képes termelni a yardokat. Értékét 8.1 millió dollárra teszik.

Marshawn Lynch távozása után úgy tűnt, hogy Chris Carson lesz a megoldás a Seattle Seahawks running back problémájára de a tavalyi szezon rácáfolt erre. Persze még bőven van lehetőség a futóban de a jelek szerint máshol kell majd bizonyítania. Értékét 7.4 millióra becsülik.

Todd Gurley a Rams korábbi elsőkörös választottja volt de tavaly megváltak tőle. Az Atlanta Falcons egyéves, 5.5 millió dolláros szerződést kötött vele de nem volt a legsikeresebb a tavalyi szezonja. 678 futott, 164 elkapott és 9 futott touchdownal zárt. A tavalyihoz hasonló szerződést még most is összehozhat.

Phillip Lindsay draftolatlanként kezdte a pályafutását de ennek ellenére az első két szezonjában 1.000 futott yard felett zárt. A megoldásnak tűnt de a tavalyi szezon rácáfolt erre és a hírek szerint a Broncos nem akarja marasztalni.Értékében egy évi 4 millió dolláros szerződést simán összehozhat.

További running backek: James Conner, Pittsbugh Steelers; Le’Veon Bell, Kansas City Chiefs; James White, New England Patriots; Tevin Coleman, San Francisco 49ers; Mike Davis, Carolina Panthers; Marlo Mack, Indianapolis Colts; Mark Ingram, Baltimore Ravens.

Fotó: packers.com, nypost.com, stillcurtain.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .