Kulcsfontosságú döntés előtt a New York Jets general managere

Kulcsfontosságú döntés előtt a New York Jets general managere

Igen nehéz helyzetben van a New York Jets general managere Joe Douglas. Arról kell döntenie, hogy ki legyen a csapat irányítója a következő szezonban illetve a jövőben és mi legyen a Draft második választásának sorsa. A két kérdés pedig szorosan összefügg és ha rossz döntést hoz akkor rámehet az állása.

Jelenleg a korábbi Top Draft választott Sam Darnold a Jets irányítója. A kiválasztásakor felcseréltek érte így több választást is átadtak, hogy megszerezzék. A mutatott játékával viszont nem elégedettek így nem hívták le az opciós ötödik évét ezáltal szabadügynök lesz egy év múlva.

Emellett a Draft a második helyén választhatnak. Trevor Lawrence nem lesz elérhető de Zach Wilson-t, Juston Fields-t vagy Trey Lance-t kiválaszthatják. Erre az első két említett játékosnak van nagy esélye de ehhez először rendbe kell tenni a Darnold helyzetet.

Ha Darnold mellett dönt és nem jön be akkor elpocsékoltak egy szezont és jövőre ingyen távozik. Ha kiválaszt egy fiatal irányítót akkor padoztatja Darnold mögött vagy bedobja a mélyvízbe. Ha viszont Darnold csere lesz akkor ugyancsak ingyen távozik szóval idén el kellett volna cserélnie. Ha Darnold csere, a választott bust akkor felróják neki, hogy miért nem Penei Sewell offensive tacklet választotta és nincs kezdő QB.

Szóval ha pénzt, vagyis Draft cetlit, akarnak akkor el kell cserélni Darnold-ot és egy fiatal irányítóval kell folytatni. Ha Darnold marad akkor muszáj vele folytatni mert egy közepes szezon után jövőre nem lennének ilyen jó helyen, hogy irányítót válasszanak. Szóval rengeteg kérdés merül fel a választ csak az idő múlásával tudjuk majd meg.

Fotó: jetsxfactor.com, nj.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .