A legjobb 25 éven aluli szabadügynökök

A legjobb 25 éven aluli szabadügynökök

Idén igazán jó szabadügynökpiac elé nézünk ráadásul nem csak veteránok hanem igazán tehetséges fiatalok közül is sokan elérhetők lesznek. Összeválogatták, hogy ki is azok a fiatal, 25 éve alatti, játékosok akikre érdemes lenne (jó) sokat rááldozni a csapatoknak.

A lista élén természetesen a címvédő elkapója Chris Goodwin áll aki tavaly pont kevesebb mérkőzésen lépett pályára és kisebb szerepet kapott a támadóegységben de még így is simán elsőszámú elkapó lehetne a több csapatnál. A franchise tag is szóba került nála de ha meg akarja tartani a Buccaneers akkor egy hosszútávú szerződést kell kötniük vele.

Marcus Williams második körös választott volt és egyből a Saints kezdő safetyjének számított. Remek újonc szezont futott és azóta sem ad alább a színvonalból. Persze sokaknak eszébe jut a Vikings elleni playoff mérkőzésen bemutatott nagy hibája de ettől függetlenül érdemes lesz licitálni rá.

Yannick Ngakoue tavaly az egyik legjobb szabadügynöknek számított majd franchise taget kapott, majd elcserélték a Vikings-al majd elcserélték a Ravens-el. A teljesítménye nem volt kimagasló, erős közepes szintet hozott de sokak véleménye szerint még mindig van benne kakaó. Persze az már más kérdés, hogy mennyit lesznek hajlandók rááldozni.

JuJu Smith-Schuster korábban talán a liga legnagyobb reményű elkapójának számított de a tavalyi szezonban sokat vesztett a megítéléséből. 831 elkapott yarddal zárt de a rengeteget kezdett foglalkozni a közösségi média megjelenésekkel amit negatívumként rónak fel neki.

John Johnson harmadik körös választott ellenére hamar a kezdőben találta magát. Pont a legjobbkor, tavaly futotta pályafutása legjobb szezonját, a Pro Football Focus posztjának harmadik legjobb játékosaként értékelte így most jöhet a pénzeső a fiatal safety számára.

Fotó: instagram.com, njpost.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .