Az idei offseasonban sohasem látott irányítómozgásokra lehet számítani. Már eddig is elcserélték Matthew Stafford-ot, Jared Goff-ot és Carson Wentz-t. Ezzel már csapatot váltott két 1/1-es és egy 1/2-es irányító és ha csak a pletykák fele beigazolódik akkor rekordszámú irányítómozgást láthatunk.

Russell Wilson tűnik a legmozdíthatatlanabb célpontnak és az elcserélése igazi blockbuster lenne. Persze elégedetlen, hogy nem védik meg meg, hogy nem kap beleszólást a döntésekbe de egy brutális, már-már Herschel Walker-i trade csomagra lesz szükség az Ő megszerzéséhez.

Deshaun Watson alapesetben is mozdíthatatlan lenne de olyannyira elmérgesedett a viszonya a vezetőséggel hogy itt a maradásnak van nagyobb “szorzója”. Érdeklődőből pedig nem is lenne hiány, sőt komoly Draft cetliket lennének rá áldozni a Texans irányítójára.

Sam Darnold-ért fel kellett tradelni de nem elégedettek vele az NFL-ben mutatott teljesítménye miatt így le sem hívták az ötödök évét. Ha most akarnak pénzt, vagyis Draft cetliket csinálni belőle mert nagy luxus lenne, ha ennyi befektetés után ingyen távozna jövőre.

Teddy Bridgewater-t tavaly szerződtették egy hároméves szerződésért miután Drew Brees sérülése után igen biztatóan teljesített a New Orleans Saints-nél. A reményeket viszont nem hozta így már most megválnának tőle. Elküldeni nem tudják a rengeteg halott összeg miatt így csak a trade marad ha meg akarnak szabadulni tőle.

Bő egy évvel ezelőtt még nagy volt a boldogság San Franciscóban de az elvesztett Super Bowl után Jimmy Garoppolo megsérült a tavalyi alapszakaszban és mostanra már stabil kezdő inkább holt tehernek számít. John Lynch general manager elmondta, hogyha egészséges akkor Jimmy G a kezdő de egy jó ajánlat esetén természetesen ez megváltozik.

Russell Wilson, jelenlegi csapat Seattle Seahawks

Deshaun Watson, jelenlegi csapat Houston Texans

Sam Darnold, jelenlegi csapat New York Jets

Teddy Bridgewater, jelenlegi csapat Carolina Panthers

Jimmy Garoppolo, jelenlegi csapat San Francisco 49ers

Fotó: