Két franchise tages játékost veszthet el a Baltimroe Ravens

Két franchise tages játékost veszthet el a Baltimroe Ravens

Már az is rendhagyó, hogy a Baltimore Ravens-nek két franchise tages játékosa volt a tavalyi szezonban de az valószínűleg rekord lenne, ha mindkét játékos távozna az offseasonban. A hírek szerint pedig ez a helyzet ugyanis Matt Judon és Yannick Ngakoue is más csapatnál folytathatja.

Az viszont mégsem meglepő ha a Ravens vezetősége könnyű szívvel lemondana a védőiről ugyanis az elmúlt években nem gördítettek nagy akadályt Paul Kruger, Pernell McPhee, Za’Darius Smith, Terrell Suggs vagy C.J. Mosley távozása elé sem.

Matt Juson linebackerre a Ravens rakott franchise taget és a hírek szerint a védő továbbra is egy évi 20 millió dolláros szerződésben gondolkodik. A legnagyobb probléma az, hogy a tavalyi szezonban bőven átlagos teljesítményt nyújtott így ha ragaszkodik a korábban várt fizetéshez akkor meg fognak válni tőle

Yannick Ngakoue defensive endre még a Jacksonville Jaguars rakott taget de mivel nem akart a csapatnál maradni ezért elcserélték a Minnesota Vikings-al ahonnan az alapszakasz közben érkezett a Hollókhoz. Judon-hoz képest sokkal jobb teljesítményt nyújtott de a tavalyi produkciója bőven kevés lesz ahhoz, hogy megkapja a várt szerződést.

Fotó: twitter.com, ravenswire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .