Dak Prescott-nak a Dallas Cowboys-nál kell maradni!

Dak Prescott-nak a Dallas Cowboys-nál kell maradni!

Az elmúlt hetekben több elégedetlen sztárirányító is az érdeklődés középpontjába került és miután a Dallas Cowboys-nak jelenleg nincs irányítója mindig bedobták Amerika Csapatát. Deshaun Watson biztosan távozik, Russell Wilson biztosan marad (illetve ha mégsem akkor az elmúlt 10-20 év legnagyobb blockbustere lenne a trade) de a Cowboys-nak csak egy irányítója lehet.

Ez pedig ugyanaz a személy aki tavaly is a nagy szerződésére várt. Tavaly nem kapta meg csak egy franchise taget raktak rá de lecsapott rá az egyéves szerződés átka. Dak Prescott messze a legtöbb yardot passzolta a sérüléséig és nagy szezont vett el tőle a bokasérülése.

Most viszont ott tartunk ahol tavaly. Prescott-nak nagy szerződés jár és miután már megfizették (illetve túlfizették) Ezekiel Elliott-ot, Demarcus Lawrence-t és Amari Cooper-t most ideje Prescott-ra is rááldozni a nagy pénzt. Persze a nagy pénz jár mivel a rekord elérhetetlen.

Patrick Mahomes olyan szerződést kapott amilyet sportoló előtte még sohasem így a rekordra senkinek sem kell koncentrálnia főleg a mostani szűkös időkben. De még az elvágyódó Deshaun Watson szerződését is nehéz lesz megkapni így egy Russell Wilson féle kontraktusra kell rámenni.

Egyes vélemények szerint, ami még kivitelezhető is, páréves szerződést várnak Prescott-nál. Egy hároméves, valamivel több mint 110 (nagyon maximum 120) milliós szerződést várnak. Ezzel talán még Watson-t is beelőzné és mindenki megkapja amit szeretett volna. Legalábbis majdnem mindenki.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .