A Dolphins kivágja az 51 milliós védőjét

A Dolphins kivágja az 51 milliós védőjét

A Miami Dolphins tavaly nagy reményekkel szerződtette a New England Patriots linebackerét azonban annyira nem jött be a döntésük miután a mai napon bejelentették, hogy megválnak tőle. Kyle Van Noy négyéves, 51 millió dolláros szerződést kötött a Delfinekkel és egy szezon után megválnak tőle.

Van Noy 14 mérkőzésen lépett pályára tavaly, 69 tacklet, 6 sacket, 3 kierőszakolt fumblet szerzett és 6 passzt védekezett le. Első ránézésre nem is teljesített annyira rosszul sőt második ránézésre is erős közepes teljesítményt nyújtott így az elküldését mindenképpen anyagi okokkal lehet magyarázni.

A védőnek nagy szerződést adott a Dolphins de észnél volt a csapat vezetősége a felépítését tekintve. Az 51 millióból csak 30 volt garantált illetve 12 millió dollárt az aláírásakor megkapott. 40,1 milliót foglal el a következő három évben és az elküldése után mindössze 8.25 millió halott összeg marad utána. Az idei sapkából 9.775 milliót szabadítanak fel.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .