Nick Foles továbbra is versenyben van a Bears kezdő posztjáért

Nick Foles továbbra is versenyben van a Bears kezdő posztjáért

Deshaun Watson és Russell Wilson neve is szóba került a Chicago Bears irányítóposztja kapcsán de a hírek szerint a jelenlegi irányítóval is számolnak. Persze ez nem Mitchell Trubisky-ről szól mert a korábbi Top Draft választott biztosan távozni fog hanem Nick Foles kaphat még egy esélyt.

Emellett szól a pénzügyi helyzet is ugyanis Foles még kétéves szerződéssel rendelkezik amely szerint 6.6 millió dollárt foglal el az idei, 10.6 millió dollárt a jövő évi fizetési sapkából. Elküldése esetén viszont 10.3 millió halott összeg marad az idei, 3.66 pedig a jövő évi fizetési sapkában.

Szóval a következő két szezonban Foles 17.33 millió dollárt foglal el a következő két szezonban a Bears fizetési sapkájából. Ha viszont június 1. előtt elküldik akkor 14 millió dollár halott összeg marad utána. A számok alapján pénzügyi öngyilkosság lenne az irányító jelenlegi elküldése.

Ha június 1. után küldik el akkor kicsit jobb a helyzet mert akkor “csak” 11.33 millió dollár marad utána. Trade esetén lenne a legjobb, az idejétől függően 7 vagy 5.33 millió dollárt hagyna maga mögött. Így nincs értelme elküldeni ugyanis alig nyernének vele és bárki is lesz a Bears kezdője (hacsak nem Foles vágnak neki a szezonnak) Foles személyében egy tapasztalt tartaléka lenne.

Fotó: twitter.com, chicago.suntimes.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .