Mi is a helyzet Julian Edelman-el?!

Mi is a helyzet Julian Edelman-el?!

A New England Patriots csapatánál a legnagyobb kérdést az irányítóposzt jelenti de ezen kívül azért még több problémát is meg kell oldaniuk. Az egyik ilyen problémás pont a csapat elkapó sora ugyanis a liga egyik leggyengébb egységével rendelkezik a Foxborough-i franchise.

Ráadásul finoman szólva is kérdéses a legjobb elkapójuk jövője. Julian Edelman a tavalyi szezonban térdsérüléssel bajlódott és saját bevallása szerint sem tudja megmondani, hogy a sérülése milyen mértékben befolyásolja majd az idei szezonját. Ennek ellenére viszont folytatni szeretné a pályafutását.

Még nem született döntés a 34 éves elkapó jövőjéről és az egészségügyi állapota is komolyan befolyásolja majd a döntést. No meg ott vannak a piszkos anyagiak ugyanis ez mindig komoly hatással van a keret összeállítására. A sérülése és a fizetése miatt pedig nem kell meglepődni ha megválnának tőle ebben az offseasonban.

Edelman szerződésének utolsó évébe lép és 6.1 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Az elküldése esetén 3.4 millió dollár szabadulna fel ami nem tűnik olyan nagy összegnek főleg annak fényében, hogy a Pats 62 millió szabad hellyel rendelkezik. Távozása esetén a N’Keal Harry, Jakobi Meyers, Gunner Olszewski trió állna a depth chart élén. Egészségesen helye lenne a keretben de nem kell meglepődni ha megválnak tőle.

Fotó: twitter.com, bostonherald.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .