Ryan Fitzpatrick olyan csapatnál folytatná ahol kezdő lehet

Ryan Fitzpatrick olyan csapatnál folytatná ahol kezdő lehet

Ryan Fitzpatrick már a 38. életévét tapossa és az utóbbi szezonok annyira feltüzelték, hogy folytatni szeretné a pályafutását. A Miami Dolphins veterán irányítója ráadásul olyan csapatnál akarja folytatni ahol kezdő lehet. Ez pedig nem ismeretlen a számára ugyanis a liga negyedénél megfordult már kezdőirányítóként.

Fitzpatrick 2019-ben érkezett a Dolphins-hoz egy kétéves szerződéssel így pár héten belül szabadügynök lesz. 2019-ben 15 alapszakasz mérkőzésen pályára lépett de tavaly már csak 9 mérkőzés jutott neki mert Tua Tagovailoa átvette a kezdő posztját.

Biztosan idegesítette Fitzmagic-et, hogy nem azért került padra mert volt egy jobb irányító hanem azért mert a fiatal riválisát a Draft első körének 5. helyén választotta ki a csapata. Fitzmagic az utolsó fordulóig a playoff versenyben tartotta a csapatát de ennek ellenére nem lesz maradása.

Fitzpatrick a Dolphins játékosaként 5.610 yardot, 33 touchdownt passzolt és 21 alkalommal adta le a labdát. Ha valóban csak olyan csapat hívására bólintana rá ahol garantálják a kezdő posztját az lehet, hogy problémás lesz de rengeteg olyan csapat van ahova tartaléknak mehetne.

Fotó: upi.com, dknation.draftkings.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .