Három kezdőjátékosát is visszakapja a Pariots

Három kezdőjátékosát is visszakapja a Pariots

A koronavírusjárvány okozta szezonlemondások a New England Patriots csapatát sújtotta a legjobban miután 8 játékosuk sem vállalta a szezont. Most viszont ezek a játékosok visszatérnek így a Hazafiak visszakapják három kezdőjátékosukat is akik tavalyi kimaradása nagy veszteséget jelentett.

A három játékosuk az offensive tackle Marcus Cannon, a safety Patrick Chung és a linebacker Dont’a Hightower. Tom Brady távozása után a Patriots két évtized után zárt negatív mérleggel és ebben a fent említett három játékos távolléte is nagy szerepet játszott.

Cannon jobb oldali támadófalemberként játszik és a távollétében Michael Onwenu helyettesítette. A helyettes olyan jól teljesített, hogy posztjának 9. legjobb játékosa volt. Így Cannon ráfaraghat a kihagyásra mert miután jól szerepelt a helyettese a fizetése miatt akár megválhatnak tőle. Az elküldésével 7 millió dollárt szabadíthatnának fel és 2.5 millió dollár halott összeg maradna utána.

A Hightower, Chung párosnak ilyentől nem kell tartani ugyanis éveken keresztül a védelem gerincét képezték. Az Őket helyettesítő játékosok átlagos vagy átlag alatti teljesítményt hoztak így nagy szükség van a visszatérésükre. Emellett rengeteg szabad hellyel rendelkeznek a fizetési sapkában így a visszatérők mellett tovább erősíthetik a védelmet.

Fotó: nfl.com, profootballtalk.nbcsports.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .