A.J. Green valószínűleg távozik a Bengals-tól

A.J. Green valószínűleg távozik a Bengals-tól

A hírek szerint elhagyja a csapatát a Cincinnati Bengals történetének második legeredményesebb elkapója. A.J. Green franchise taget kapott tavaly így márciusban lejár a szerződése és miután 32 éves így már nem fognak küzdeni ért az NFL csapatok.

Green tavaly úgy kapott franchise taget, hogy sérülése miatt kihagyta az egész előző szezont. Tavaly viszont pályára tudott lépni az összes mérkőzésen de a számai messze elmaradtak a pályafutása korábbi szakaszában hozott számaitól.

Tavaly összesen 104 alkalommal vették célba de csak 47 passzt tudott elkapni. 523 elkapott yarddal és 2 elkapott touchdownal zárt ami pályafutása legrosszabb szezonját jelenti. Ezért a teljesítményért viszont a franhise tag miatt 18.171 millió dollárt zsebre vághatott.

Az újonc Tee Higgins volt a Bengals legeredményesebb elkapója és Tyler Boyd zárd a második legtöbb yarddal. A két elkapó összesen 1.749 elkapott yarddal és 10 elkapott TD-vel zárta a szezont. Így igazából nem is kell megtartaniuk az elkapót főleg egy korábbihoz hasonló szerződésért így 10 év után más csapat után kell néznie.

Fotó: bleacherreport.com, clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .