Justin Fields lehet a Steelers választottja ha az irányító sokat csúszik a Drafton

Justin Fields lehet a Steelers választottja ha az irányító sokat csúszik a Drafton

Art Rooney II tegnapi közleménye után már biztosra vehetjük, hogy Ben Roethlisberger visszatér az idei szezonban de szinte az is biztos, hogy ez lesz a kétszeres Super Bowl győztes irányító utolsó éve az NFL-ben. Így nagyon gyorsan meg kell találni a veterán QB utódát.

A jelenlegi rosteren az egyértelmű, hogy senki sem tudja betölteni ezt a szerepet. Tehát nem marad más mint a piacról vagy a Draftról megerősíteni a keretet. Ráadásul már rögtön az első körben megtalálhatják Roethlisberger utódát ha szerencséjük lesz és sokat csúszna az Ohio State irányítója.

Pár hete még Top picknek számított azonban mostanra a legtöbb szakértő egyre hátrébb teszi Juston Fields kiválasztását. Sőt odáig mennek, hogy akár az első kör végéig is lecsúszhat. Ebben az esetben gondolkodás nélkül le kell rá csapnia a Steelers-nek mert ha tényleg lemegy a 24. helyig akkor hatalmas ajándék lenne.

Persze jelenleg nem ez a legnagyobb hiányposztjuk ugyanis Maurkice Pouncey visszavonulásával távozott az elmúlt 11 szezon kezdő centere. Ráadásul még nem tudjuk, hogy mi lesz JuJu Smith-Schuster és James Conner sorsa így a kezdő elkapó és runing back elvesztése is nagy hiányposztot jelentene.

Fotó: twitter.com, theathletic.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .