J.J. Watt a Packers, a Bills vagy a Titans játékos lehet

J.J. Watt a Packers, a Bills vagy a Titans játékos lehet

J.J. Watt majd két hete került ki a szabadügynökpiacra és nem kell kapkodnia, hogy kiválassza a következő csapatát. Persze miért is kellene ugyanis három hét múlva nyílik meg a piac és csak akkor fog beindulni az igazi harc a lejáró szerződésű játékosok megszerzéséért.

Rengeteg játékos szeretné csapattárásnak mondani a defensive endet de persze a fizetések komolyan lekorlátozzák a lehetőségeket. A legérdekesebb az lenne, ha a Pittsburgh Steelers-nél összeállna testvérével T.J. Watt-al a védelemben de ez a fizetések miatt biztosan nem fog bekövetkezni.

A hírek szerint három csapat pályázik reális eséllyel a védő megszerzésére és mindegyik potenciális playoff résztvevőnek számít. Az első a Buffalo Bills és a csapat össze tudná hozni Watt szerződését de ehhez pár játékosától meg kell válnia illetve vigyázniuk kell mert nem költekezhetnek túl ugyanis helyet kell hagyni Josh Allen jövőbeli szerződésének.

A másik fő esélyesnek a Green Bay Packers számít ami ugyancsak érdekes opció miután Watt így hazatérhetne Wisconsin-ba. Itt viszont már kicsit problémásabb a helyzet ugyanis 11 millió dollárral vannak a fizetési sapka felett és több kezdőjátékosuk szerződése is lejárt. Viszont érdemes lenne befektetni Watt-ba mert a legeredményesebb védőfalemberük, Kingsley Keke defensive tackle volt a maga 4 sackjével.

A harmadik érdeklődő a Tennessee Titans ahol a Bills-hez hasonlóan könnyebben össze tudnák hozni Watt szerződését. Itt ráadásul igen gyengén szerepeltek a passzsiettetők ugyanis mindössze 19 alkalommal vitték földre az ellenfelek irányítóit a tavalyi alapszakaszban.

A hírek szerint Watt már több konkrét ajánlatot is kapott és nagyságrendileg évi 15-16 millió dollárt lennének hajlandók kifizetni neki. Ez némileg kevesebb mint amennyit a korábbi szerződése hozott de lényegesen több a korábban említett évi 12 millió dollárnál.

Fotó: twitter.com, cbssports.com,

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .