A Broncos 11.8 millió dollárt spórolt a védő elküldésével

A Broncos 11.8 millió dollárt spórolt a védő elküldésével

A Denver Broncos a mai napon elküldte defensive endjét Jurrell Casey-t. A védőfalember elküldése igazából senkit sem lephetett meg mert a fizetése alapján luxus lett volna megtartani. A jelenleg 32 éves védő tavaly érkezett a Tennessee Titans-től egy hetedik körös választásért cserébe de sérülése miatt rossz üzlet volt.

Casey-nek elszakadt a bicepsz izma így szeptember végén sérültlistára került és csak 3 mérkőzés jutott neki a tavalyi szezonban. Ezzel szemben 11.7 millió dollárt foglalt el a tavaly, 11.8 milliót az idei és 13.85 millió dollárt a következő fizetési sapkából és az egész hátralevő összeg egyetlen cent halott összeg nélkül felszabadítható volt.

A Broncos eddig sem állt rosszul a fizetési sapkájával ugyanis már Casey elküldése előtt is több mint 31 millió dollár szabad hellyel rendelkeztek. Korábban Deshaun Watson-al hozták összefüggésbe a Colorado-i alakulatot és ki tudja, hogy nem a szerződésének kezdtek helyet csinálni.

Fotó: denverpost.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .