Russell Wilson-ért három első kör a minimum

Russell Wilson-ért három első kör a minimum

Az idei piac igazából megmutatta, hogy nincs mozdíthatatlan játékos az NFL-ben. Ha valakitől meg akarnak szabadulni akkor a csapatok képesek érte tulajdonképpen “fizetni is”, hogy más csapat állja a játékos fizetését illetve rekordmennyiségű halott összeget is képesek benyelni.

Russell Wilson korábban kifejtette, hogy elégedetlen a helyzetével ami után a hírek szerint a liga harmadának vezetősége megkereste a Seattle Seahawks general managerét. A tárgyalási alap pedig három elsőkörös választás Wilson-ért.

Persze utána is tekintélyes halott összeg maradna. Szerződéséből még három év hátravan és amennyiben június 1. előtt elcserélnék akkor 39 millió dollár halott összeg maradna utána. Ráadásul a következő évekre is marad 26 illetve 13 millió dollár halott összeg.

Ezzel az üzlettel a Seahawks elvehetné az Eagles halott összeg rekordját miután közel 34 millió dollár halott összeget benyeltek a Carson Wentz csere után. Ha viszont június 1. után cserélik el akkor csak 13 millió dollár marad minden egyes hátralevő évben.

Fotó: newsconduct.com, 12thmanrising.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .