Cam Newton még nem akar visszavonulni

Cam Newton még nem akar visszavonulni

Cam Newton egy korábbi NFL elkapó Brandon Marshall podcastjében volt vendég ahol az irányító jövőjéről esett szó. Newton állítása szerint még fel sem merült benne a visszavonulás gondolata mert a büszkesége sem engedi meg. Emellett jelenleg nincs 32 jobb irányító nála.

Newton tavaly a New England Patriots játékosa volt de nem sikerült a legjobban az első (valószínűleg utolsó is) szezonja. 7-9-es mérleggel zárt a csapat, 2.657 yardot és 8 touchdownt passzolt 10 interception mellett. Emellett 592 yardot, 12 touchdownt futott és még 35 elkapott yardja és 1 elkapott touchdownja volt.

Persze a szezonját megnehezítette a koronavírus is ugyanis Newton átesett a betegségen. Azonban ez önmagában még nem lehet kifogás a tavalyi szezonra. És abban is van némi igazság, hogy ha egészséges akkor nem tudunk 32 jobb aktív irányítót mondani.

Newton május 17.-én hivatalosan is kikerül a szabadügynökpiacra és jelenleg még az sincs kizárva, hogy a Patriots-nál fogja folytatni. Ez viszont csak egy tartalékterv jelenleg. Egy másik lehetőség szerint összeállhat korábbi mesterével, Ron Rivera-val a Washington Football Team-nél miután a hónap elején a mester már szóba hozta ezt a lehetőséget.

Fotó: theriggdot.com, twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .