Hol folytathatja DeSean Jackson?

Hol folytathatja DeSean Jackson?

A Philadelphia Eagles péntek este megvált elkapójától DeSean Jackson-tól. Az elkapót az Eagles draftolta majd a Redskins-t és a Buccaneers-t megjárva az utolsó két szezonban visszatért az első csapatához de nem volt túlságosan sikeres a második korszaka.

Ebben persze a sérülések is hátráltatták, két szezon alatt összesen 8 találkozón tudott pályára lépni. Tavaly 5 mérkőzésen 236 elkapott yardot és 1 tocuhdownt szerzett így nem kell csodálkozni azon, hogy megváltak tőle. Főleg úgy, hogy 4.857 millió dollárt szabadítottak fel a távozásával.

Most 34 évesen kikerül a szabadügynökpiacra és az elmúlt évek sérülései miatt már nem nagyon fognak kapkodni utána. Persze idén még lesz csapata ugyanis egy fiatal elkapósorral rendelkező csapat számára már csak a tapasztalatával is segíthet mint tartalék elkapó.

Az egyik ilyen csapat a New York Jets ahol ugyan szinte 0 esélye van a végső győzelemre de tartalékként sokat segíthet a csapaton. Jamison Crowder, Breshad Perriman és Denzel Mims mögött jó negyedik számú elkapó lehet egy alacsony összegű szerződéssel.

Az Indianapolis Colts a héten megszerezte Carson Wentz-t aki jól együtt tudott működni Jackson-al mikor az elkapó éppen nem volt sérült. Egy alacsony összegű szerződéssel érdemes lenne leszerződtetni mert egy ismerős célponttal az új irányító beilleszkedését is meg tudnák könnyíteni.

A harmadik pedig a New England Patriots amely a liga egyik leggyengébb elkapó sorával rendelkezik. Az előző két csapathoz képest itt juthatna a legtöbb játéklehetőséghez és Bill Belichick a múltban több alkalommal is sikeresen nyúlt veterán elkapókhoz.

Fotó: finance.yahoo.com, twitter.com, bleacherreport.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .