A Panthers mindent bedob Deshaun Watson-ért

A Panthers mindent bedob Deshaun Watson-ért

Amióta Deshaun Watson cserét kért a Hosuton Texans-tól szinte az egész ligával szóba hozták az irányítót. A rengeteg érdeklődő közül azonban kiemelkedik egy csapat amelyik igazán sokat feláldozna, hogy a rosterén tudja az irányítót.

Ez pedig nem más mint a Carolina Panthers csapata. A Panthers vezetősége elkezdte a fizetési sapka alakítását és megvált a Kawann Short, Tre Boston, Michael Palardy, Stephen Weatherly négyestől. Emellett pedig átalakították centerük Matt Paradis szerződését.

Az elküldésekkel és átalakítással kb. 20 millió dollár szabad helyet képeztek így jelenleg 31 millió dollárral vannak a fizetési sapka plafonja alatt. És itt felmerül a kérdés, hogy ezt a helyet vajon már Watson számára képzik mert nem kellett volna kapkodniuk ugyanis eddig is 11 millió dollárnyi hellyel rendelkeztek.

Ezt a feltevést erősíti, hogy a Panthers egy mega trade csomagot készül lerakni a Texans új general managerének asztalára. Az ajánlatuk a hírek szerint tartalmaz három elsőkörös választást és Christian McCaffrey running backet is. Ez azért egy igen szép csereajánlat.

A következő kérdés viszont az, hogy mit terveznek Teddy Bridgewater-el? Szinte nyílt titok, hogy a napjai meg vannak számláva a Panthers-nál. Jelenleg nincs értelme kirúgni mert 20 millió dollár halott összeg maradna utána. Ha június 1. után vágják ki akkor is megmarad 15 millió dollárnyi halott összeg.

Trade esetén viszont 10 és 5 millió dollár halott összeg az arány. Így tulajdonképpen hozzá csaphatják a Watson ajánlathoz is ha az irányító érdekli a Texans vezetőségét. Mindent egybevetve jelenleg a Panthers a legesélyesebb Watson megszerzésére.

Fotó: thechange.com, theathletic.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .