A Bills nyerheti a J.J. Watt versenyt?!

A Bills nyerheti a J.J. Watt versenyt?!

J.J. Watt bő egy hete került ki a szabadügynökpiacra miután múlt pénteken közös egyezséggel felbontották a defensive end szerződését. Watt a pályafutása során először került ki a piacra és saját bevallása szerint elég őrült ez az egész szabadügynökösdi.

Több ajánlatról is lehetett hallani ami nem meglepő hiszen tudható volt, hogy Watt népszerű lesz a piacon. Viszont miután 32 éves lesz idén és az előző szezont megelőző években azért nem kerültek el a sérülések így jelenleg 1-2 éves szerződéssel kell számolnia.

Watt kora miatt olyan csapatra lenne szüksége amelyik esélyes a végső győzelemre így kézenfekvő lenne számára a Buffalo Bills. Persze azért Ők sem fizethetik túl mert a támadófalra és Josh Allen jövőbeli szerződésére is “félre kell tenniük” de a hírek szerint kölcsönös az érdeklődés.

A Bills védelme a 20. helyen zárt a pass rush tekintetében és a kezdő defensive end párosa, Jerry Hughes és Mario Addison 32, 33 évesek is rájuk férne az erősítés. A PFF rangsorában amíg Addison 78. legjobb edge rusher addig Watt a 7. legjobb volt így minőségi erősítést jelentene.

Addison tavaly érkezett a Bills-hez amikor hároméves szerződést kötöttek vele. A következő két szezonban kicsivel több mint 10 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Az elküldése után 6 illetve 8 millió dollárt tudnának felszabadítani amit Watt szerződtetésére tudnának fordítani.

Persze ez még nem lesz elég mert jelenleg 1 millió dollárral vannak a fizetési sapka plafonja felett így még azért van min dolgozniuk. A becslések szerint Watt kétéves, 24 millió dolláros szerződést kaphat a következő csapatától, ami kicsit kevesebb mint amit korábban tippeltem, de teljesen reális.

Fotó: twitter.com, triblive.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .