A Detroit Lions elkapója Marvin Jones egy hónapon belül kilép a szabadögynökpiacra és nagy tervei vannak a jövőre nézve. A tegnapi nyilatkozatában elárulta, hogy pályafutásában eljött az az idő, hogy a végső győzelemre koncentráljon így egy esélyes csapathoz akar igazolni.

Az elkapó pályafutását a Cincinnati Bengals csapatánál kezdte és négy szezon után csatlakozott a Lions-hoz. A Detroitban eltöltött évek alatt 4.296 yardot és 36 elkapott touchdownt szerzett. Pályafutása legjobb szezonját 2017-ben futotta amikor 1.101 elkapott yarddal zárt.

Jones 2016-ban ötéves, 40 millió dolláros szerződéssel érkezett így a korábbi szerződése évente 8 millió dollárt hozott neki. Egy ilyen átlaggal a liga 34. legjobban fizetett elkapója lenne ami most is elérhető a számára miután tavaly 978 elkapott yarddal és 9 elkapott yarddal zárt.

Pechére viszont az idei szabadügynök piac erős lesz elkapókból ugyanis Allen Robinson, Chris Godwin és JuJu Smith-Schuster szerződése is le fog járni márciusban. Jones-al kapcsolatban két csapatot emlegetnek, a Rams-t és a Colts-t. Előbbinél újra együtt játszhatna korábbi irányítójával Matthew Stafford-al míg utóbbinál tökéletes mélységi célpont lenne a tegnap megszerzett Carson Wentz-nek.

Fotó: twitter.com,