J.J. Watt megszerzésének egyik fő esélyese a Browns

J.J. Watt megszerzésének egyik fő esélyese a Browns

A múlt heti elküldése után J.J. Watt szabadon válogathat a csapatok közül és olyan csapatnál akarja folytatni a pályafutását ahol esélye lenni a végső győzelemre. A Cleveland Browns ugyan messze nem a legnagyobb favorit de a defensive end nem zárja ki az Ohio-i csapatot.

Sőt a hírek szerint szívesen csatlakozna a Browns-hoz. Tavaly megtörték a hosszú playoffmentes időszakot és a többi érdeklődővel ellentétben még Watt fizetésével sem lenne probléma aki valószínűleg a korábbival hasonló volumenű fizetést akar.

Az eddigi érdeklődők között a Steelers-t, a Packers-t, a Ravens-t, a Titans-t és a Bills-t lehetett hallani de ezeknél még Watt fizetésének kigazdálkodása is problémás lenne. A Browns jelenleg 21 millió dollárral van a fizetési sapka alatt így Watt korábbi 17-18 milliós fizetése egyelőre nem akadály.

Továbbá Myles Garrett-el együtt egy igen komoly defensive end párost alkothatnának. Tavaly 38 sacket szerzett a védelem amelyből 12-öt szerzett a korábbi 1/1-es defensive end. Garrett után Olivier Vernon szerezte a második legtöbb sacket, szám szerint 9-et, de a szabadügynökké válik márciusban és Watt könnyen átvehetné a helyét.

Fotó: reddit.com, clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .