Leonard Fournette-t majdnem elküldte a Buccaneers

Leonard Fournette-t majdnem elküldte a Buccaneers

Bruce Arians vezetőedző egyik interjújából kiderült, hogy a szezon közben majdnem kivágták Leonard Fournette-t. A Tampa Bay Buccaneers running backje a 14. játékhéten vált elégedetlenné a helyzetével miután nem nevezték egy Minnesota Vikings elleni mérkőzésre.

Fournette akkoriban a csapat tartalékfutója volt Ronald Jones mögött és több lehetőséget akart. Arians simán közölte vele, hogy a helyzet bármikor megváltozhat. Ha nem vállalja a jelenlegi helyzetét akkor kérje meg a csapatot, hogy küldje el és akkor kereshet magának egy másik playoffért küzdő csapatot.

A running back végül maradt és a szerencse is rámosolygott ugyanis Jones előbb COVID listára került majd megsérült. Fournette ezután több lehetőséget kapott és ugyan az alapszakasz végén még nem de a rájátszásban már kiemelkedően teljesített.

A 4 playoff mérkőzésen összesen 448 yardot és 3 touchdownt futott. Ezzel szemben az egész alapszakaszban 367 futott yardig és 6 futott touchdownig jutott. A teljesítménye után meg is kapta a Playoff Lenny becenevet és a maradása nem csak a gyűrű miatt hanem a jövőbeli fizetése miatt is jó döntés ugyanis többet ér majd a piacon.

Fotó: espn.com, bucswire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .