Szabadügynök irányítóval, kivágott futóval, elítélttel és pankrátorral nyertek Super Bowl-t

Szabadügynök irányítóval, kivágott futóval, elítélttel és pankrátorral nyertek Super Bowl-t

A Tampa Bay Buccaneers a múlt hétvégén megnyerte a franchise második Super Bowl-ját és tette mindezt egy alaposan átalakított támadóegységgel. A Buccaneers lett a liga történetének első csapata amelyik úgy nyert, hogy a döntőn csak olyan játékos szerzet touchdownt aki az előző szezonban még nem volt a csapat játékosa.

Ráadásul még érdekesebb a helyzet ha megnézzük, hogy hol is voltak ezek a játékosok a tavalyi év kezdetén, közepén. Tom Brady húsz év után elhagyta a New England Patriots csapatát és szabadügynökként a Bucs hívására bólintott rá.

Leonard Fournette a Jacksonville Jaguars korábbi elsőkörös választottja volt de nem voltak vele túlságosan elégedettek. Májusban nem hívták le az ötödik éves opcióját majd augusztus utolsó napján kivágták pedig a 2019-es szezonban szerezte pályafutása során a legtöbb futott és elkapott yardot egy alapszakaszban.

Antonio Brown mindent megtett, hogy többet ne kelljen pályára lépnie az NFL-ben. Először feljelentették szexuális erőszak miatt majd balhézott a barátnőjével végül két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott mert összeverekedett és “kirabolt” egy szállítót akit nem akart kifizetni.

És a végén ott van Rob Gronkowski aki nem teljesen a nyugdíjból tért vissza hanem átnyergelt a pankráció világába és mikor bejelentette a visszatérését addigra már megszerzett egy WWE övet is. Bár igazából a múlt hétvégétől tudjuk, hogy csak a rossz mobilnet miatt tért vissza az NFL-be.

Fotó: youtube.com, instagram.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .