Trade esetén a legjobb csapatok Russell Wilson számára

Trade esetén a legjobb csapatok Russell Wilson számára

Tegnap napvilágot látott a hír, hogy Russell Wilson több dolog miatt is elégedetlen. Az egyik probléma az, hogy beleszólást kérne a személyi döntésekbe a másik ok viszont az, hogy a vezetőség nem tesz semmit azért, hogy megvédjék a pályán.

Ennek megoldása első ránézésre egyszerű lenne ugyanis egy normális támadófalat kellene játszatni előtte. Napokkal ezelőtt felmerült, hogy a Seahawks esetleg elcserélheti Wilson így ha jó támadófalat akar maga előtt az irányító akkor lenne három kitűnő választás a számára.

Az első a Washington Football Team csapata lenne. A liga egyik meglepetéscsapata volt még annak ellenére is, hogy egy katasztrófálisan teljesítő csoportból lettek playoff résztvevők. Van mire építeni és ami fontosabb van támadófal. A Cornelius Lucas-Wes Schweitzer-Brandon Scherff-Chase Roullier-Morgan Moses fal idén is kompenzálta az irányító problémákat.

A második az Indianapolis Colts lenne ahol Philip Rivers visszavonulása és Jacoby Brissett szerződésének lejárta miatt nincs irányító. Itt is igen erős a támadófal, bőven van hely a fizetési sapkában Wilson szerződésének és miután irányítóra van szükségük így biztosan több értékes Draft választásról is lemondanának a cél érdekében.

A harmadik pedig a San Francisco 49ers csapata. Itt ugyan van irányító Jimmy Garoppolo személyében akivel 137 millió dolláros szerződést kötöttek három évvel ezelőtt de már az előző szezon közben kiderült, hogy szívesen megválnának tőle. A 49ers tavalyi szezonját tönkre tették a sérülések de a támadófal így is a liga egyik legjobb egysége volt.

Fotó: clutchpoint.com, cbssports.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .