Peyton Manning, Charles Woodson és Calvin Johnson is bekerült a Híresség Csarnokába

Peyton Manning, Charles Woodson és Calvin Johnson is bekerült a Híresség Csarnokába

A hajnali díjkiosztó keretében bejelentették az idei Hall of Fame évfolyamot is. A Halhatatlanok Csarnokába öt évvel a visszavonulása után kerülhet be egy játékos és idén három játékos számára rögtön az első alkalommal összejött az elismerés.

Peyton Manning esetében igazából nem volt kétséges, hogy egyből be fog kerülni a Hall of Fame-be. A védő Charles Woodson és az elkapó Calvin Johnson is rögtön az első jelölésük során megkapták az arany zakójukat és a jegyet a hallhatatlanságba.

A hármas mellett a korábbi játékosok közül Drew Pearson, John Lynch és Alan Faneca került be a HOF-ba, Pearson a Cowboys elkapója volt és háromszoros Pro Bowl-erként illetve All-Pro kerettagként fejezte be a pályafutását.

John Lynch jelenleg már a San Francisco 49ers general managere de játékosként a Buccaneers és a Broncos játékosaként a liga meghatározó védője volt. 9 Pro Bowl és 4 All-Pro tagság. Alan Faneca a Steelers, a Jets és a Cardinals támadófalembere volt. Az esetében is csak idő kérdése volt a HOF tagsága. 9 Pro Bowl és 8 All-Pro kerettagság.

Bill Nunn a Pittsburgh Steelers front officában dolgozott 44 éven keresztül de már nem élhette meg a HOF tagságát. Megfigyelőként és igazgatóként dolgozott és rengeteg legendás játékost választottak ki a munkássága alatt.

Tom Flores irányítóként is szerepelt a ligában de igazából edzőként alkotott maradandót. Az Oakland/Los Angeles Raiders vezetőedzőjeként két alkalommal is megnyerte a Super Bowl-t. Összesen 12 szezonon keresztül volt vezetőedző az NFL-ben.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .