Véget ér a Matthew Stafford-éra

Véget ér a Matthew Stafford-éra

Hajnalban kiderült, hogy Matthew Stafford egy új kezdetre vágyik és megkérte a csapatát, hogy cseréljék el. A beszámolók szerint a csapat új vezetősége elfogadta az irányító kérését így a következő hetekben egyeztetni fognak a folytatásról.

A tervek szerint elkezdenek majd dolgozni egy trade-en de arról egyelőre nincs hír, hogy mi lesz ha nem találnak trade partnert. Anyagilag igazából nincs különbség abban, hogy elcserélik vagy elküldik Stafford-ot. Június 1. előtt mindenképpen 19, utána pedig 13 millió dollár halott összeg marad utána.

Még nem lehet tudni hogyan de biztosan véget ér a Stafford-éra Detroitban. Az irányítót a 2009-es Draft első körében választotta ki a Lions és 12 éven keresztül volt a csapat kezdőirányítója. 45.109 yardot, 282 touchdownt passzolt 144 interception mellett. 2014-ben bekerült a Pro Bowl-ba és 2011-ben megválasztották az Év visszatérő játékosának.

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .