Nagy csata várható a veterán irányítóktól

Nagy csata várható a veterán irányítóktól

A Green Bay Packers este hazai pályán fogadja a Tampa Bay Buccaners csapatát és az biztos, hogy az irányítókon nem fog múlni, hogy jó meccset láthassunk. Legalábbis az utóbbi mérkőzéseken látott formájuk alapján.

Aaron Rodgers 1.495 yardot, 17 touchdownt passzolt és csak egyszer adta el a labdát az utolsó 6 mérkőzésen. Brady ugyanennyi mérkőzésen 1.913 yardot, 16 touchdownt passzolt és ugyancsak egyetlen interceptiont dobott.

Rodgers kirobbanó formában volt az alapszakaszban és valószínűleg meg fogja kapni harmadik MVP címét is de ebben a Buccaneers elleni alapszakasz teljesítménye biztosan nem lesz benne. Rodgers az alapszakaszban, ha nem a Bucs-al játszott, akkor 48 touchdownt passzolt és 3 interceptiont dobott. A Bucs ellen viszont 0 TD és 2 interception.

Mindemellett a csapatok összes játékosának össze kell kapnia magát mert nem voltak valami kiemelkedőek az erős ellenfelekkel szemben. A Packers 5 alkalommal játszott olyan csapattal amelyiknek pozitív volt a mérlege és ellenük 3-2-re végzett. A Bucs-nál ez az arány 6 mérkőzésen 2 győzelem és 4 vereség.

Fotó: instagram.com, clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .