Az októberi szép emlékű győzelem megismételhető?

Az októberi szép emlékű győzelem megismételhető?

dén már összecsapott az NFC konferenciadöntőjének két résztvevője. Ki ne emlékezne rá, hogy akkor a Bucs a második negyedtől kezdődően, teljesen maga alá gyűrte a Packerst? Aaron Rodgers ritkán látott nyomással nézett farkasszemet és csapata a 15. perctől pont nélkül maradt. Megismételhető ez a Martalócok számára?

Tartok tőle, olyan mértékben nem fog az egyik csapatnak minden sikerülni, míg a másiknak lényegében semmi, mint akkor. De melyik Bucs szurkoló ne szeretné látni csapatát egy hazai Super Bowl-ban? Szurkoljunk hát!

Azon az októberi találkozón nem volt ott még Antonio Brown, s ez így lesz most is. A wide receiver térde ugyanis nem jött rendbe, így nem tudja vállalni a találkozót. Tampai részről kérdéses még a státusza a safety Antioine Winfield-nek.

A Packers Kingsley Keke hiányával lesz kénytelen megbírkózni. A védő falember agyrázkódás miatt marad távol. A védelmükből kérdéses még egy ember, a cornerback Kevin King.

Vasárnap 21:05-kor konferencia döntő, benne a Tampa Bay Buccaneers, akinek vezéreként Tom Brady 14. alkalommal vehet részt a Super Bowl előtti utolsó megmérettetésen. Kilenc alkalommal abszolválta győzelemmel ezeket a “kisdöntőket”. Mind az AFC-ben. Reméljük az NFC-ben is meglesz az első!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: actonnetwork.com, facebook.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .