Julian Edelman vissza akar térni az idei szezonban

Julian Edelman vissza akar térni az idei szezonban

Julian Edelman finoman szólva sem pályafutása legjobb szezonját futotta de ettől függetlenül természetesen vissza akar térni a 2021-es szezonban. Persze miért ne akarna mivel az idei szezonban sérülések hátráltatták és még érvényes szerződése van a következő szezonra.

Edelman csak 6 mérkőzésen tudott pályára lépni, 315 elkapott yardot és 0 touchdownt szerzett. Ennél rosszabb statisztikákat utoljára a 2012-es szezonban hozott amikor még messze nem volt a csapat ennyire meghatározó embere.

És ez mostanra határozottabban igaz lett ugyanis a Patriots-nak olyan gyenge elkapósora van, hogy abban messze Edelman messze a legjobb elkapó. Az irányítókérést még nem oldották meg Foxboroughban és miután Cam Newton egy szezon után tovább fog állni így szeptemberben új irányítóval kell kiállniuk.

Edelman 6.1 millió dollárt foglal el az idei fizetési sapkából és az elküldésével is “csak” 3.4 millió dollárt spórolhatna a csapat így értelmetlen lenne megszabadulni a rutinos elkapótól főleg ha egy fiatal irányítóval terveznek nekivágni a szezonnak.

Fotó: twitter.com, clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .