A Bears az egyetlen csapat amelynek sohasem volt 4.000 yardot passzoló irányítója

A Bears az egyetlen csapat amelynek sohasem volt 4.000 yardot passzoló irányítója

Bizony a Chicago Bears sohasem az erős irányítójátékról volt ismert de egy olyan gyenge statisztika tulajdonosa amelyet egyetlen másik csapat sem tud felmutatni. Az irányítóik sohasem termelték zsákszámra a yardokat és a touchdownokat.

A Bears csapata egyedüliként mondhatja el magáról, hogy még sohasem volt olyan irányítója amelyik elérte volna a 4.000 passzolt yardos határt. Korábban több ilyen csapat volt de a 16 mérkőzéses alapszakasz óta csak a Bears maradt a határ alatt.

Erik Kramer a Medvék rekordtartója, az 1995-ös szezonban 3.838 passzolt yarddal zárt. A következő legerősebb 4 szezont Jay Cutler tudta felmutatni. A jelenlegi irányítójuk a hatodik helyen áll, Mitchell Trubisky 3.223 yardot passzolt a legjobb szezonjában.

Egy szezonon belül a legtöbb touchdown passzt is Cramer osztotta ki, a már említett szezonban 29 passzolt touchdownal zárt. Csak összehasonlításképpen egy alapszakaszon belül 5.477 yard és 55 passzolt touchdown számít a rekordnak.

Fotó: instagram.com, sportsmockery.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .