BREAKING: Az Eagles a Colts támadókoordinátorát fogja kinevezni vezetőedzőnek

BREAKING: Az Eagles a Colts támadókoordinátorát fogja kinevezni vezetőedzőnek

A legfrissebb hírek szerint elkelt a Philadelphia Eagles vezetőedzői posztja is. A beszámolók szerint az Indianpolis Colts 39 éves offensive koordinátorát, Nick Sirianni-t fogják kinevezni vezetőedzőnek. Ebben pedig a csapat korábbi edzőjének is benne van a keze.

A Colts jelenlegi vezetőedzője az a Frank Reich aki a Super Bowl győzelem idején az Eagles támadókoordinátora volt. A hírek szerint Reich ajánlása is nagy szerepet játszott benne, hogy Sirianni mellett döntöttek végül.

Sarianni már nagyon fiatalon, 23 évesen elkezdte az edzői pályafutását. 2009-ban kapott először munkát az NFL-ben amikor a Kansas City Chiefs edzője lett. Négy szezont töltött el a Chiefs-nél és minden évben kicsit változott a szerepköre. Ezt követően 5 szezon keresztül a San Diego/Los Angeles Chargers edzője volt. Itt főként az elkapókkal és az irányítókkal foglalkozott.

2018-ban Reich kinevezése után csatlakozott a Colts-hoz mint a csapat támadókoordinátora. Még a Chargers-nél eltött időszakból ismerték egymást. A Colts-nál nem volt egyszerű dolga ugyanis mindhárom szezonban új kezdőirányítóval kellett együtt dolgoznia. Lehet ez is nagy szerepet játszott a kiválasztásában ami rossz hír Carson Wentz számára….

Fotó: twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .