A Steelers interjúra hívta Dwayne Haskins-t

A Steelers interjúra hívta Dwayne Haskins-t

Pár napja volt szó a Matthew Stafford vonalról de kevés esély van rá, hogy a Detroit Lions irányítója a Pittsburgh Steelers játékosa legyen. Egy másik korábbi elsőkörös választott viszont csatlakozhat az Acélgyári csapathoz.

A Steelers vezetősége a mai napon interjúra hívta a két évvel ezelőtti elsőkörös irányítót Dwayne Haskins-t. A fiatal játékos rövid idő alatt mindent megtett azért, hogy kivágja az Őt kiválasztó Washington Redskins/Football Team és két teljes szezont sem élt meg az irányító.

A Steelers-nél kérdéses Ben Roethlisberger jövője de ez a Haskins látogatás valószínűleg nem a “kezdő posztnak szól”. Inkább csak igyekeznek minél jobban feltölteni a keretüket, hogy a későbbiekben a lehető legtöbb játékosból tudjanak válogatni.

Haskins eddigi rövid pályafutása alatt 16 mérkőzésen lépett pályára az NFL-ben. 2.804 yardot, 12 touchdownt passzolt és 14 alkalommal adta el a labdát. Emellett 40 futásból 147 yardot és 1 TD-t szerzett. A labdára nem vigyázott, 11 fumblejából 5-öt is elvesztett a csapata.

Fotó: twitter.com, steelerswire.usatoday.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .