A fiatal és a veterán irányítók Főcsoport döntője lesz

A fiatal és a veterán irányítók Főcsoport döntője lesz

Hétvégén már a két Főcsoport döntőt rendezik az NFL-ben így sajnos már csak 3 mérkőzés van hátra a szezonból. Bár ez a három legfontosabb találkozó és igazából erről szól az egész szezon. A két összecsapás párosítása igen biztatónak ígérkezik és irányítóposzton a fiatalság és a rutin fog dominálni.

Az első vasárnap esti mérkőzésen a Green Bay Packers fogadja majd a Tampa Bay Buccaneers-t a hajnali találkozón pedig a címvédő Kansas City Chiefs a Buffalo Bills csapatával küzd majd meg a Super Bowl-ba jutásért.

Irányítóposzton az első találkozót a rutin, a másodikat a fiatalság fogja meghatározni. Tom Brady és Aaron Rodgers átlagéletkora 40 év míg Patrick Mahomes és Josh Allen átlagosan 24 éves. Természetesen a koruk miatt a veteránok több mint 100 ezer passzolt yarddal, majd 300 győzelemmel és több mint 800 touchdownal rendelkeznek.

Bárhogyan is ér véget a szezon annyi biztos, hogy az AFC oldalán fiatal, az NFC oldalán pedig veterán irányító fogja képviselni a konferenciáját a Super Bowl-on.

Fotó: instagram.com, twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .