Hol folytathatja Deshaun Watson?!

Hol folytathatja Deshaun Watson?!

Az előttünk álló hónapok fő témáját biztosan Deshaun Watson fogja szolgáltatni. A kialakult helyzet miatt az irányító nem akarja a Houston Texans-nál folytatni viszont a tavalyi szerződéshosszabbítása után csapata nem akarna lemondani róla.

A felek közti ellentmondás megoldhatatlannak látszik de ennek ellenére Watson nem kérte az eltradelését. A tavalyi hosszabbítás után biztosan nem fog új szerződést kapni így más úton kell megoldani a konfliktust.

A Draft Kings megnevezett pár csapatot amelyről reálisan úgy gondolják, hogy Watson jövőbeli csapata lehet. Az első helyen természetesen a Texans áll ugyanis nehéz lesz, bár nem lehetetlen, elmozdítani az irányítót a helyéről.

Ha mégiscsak távozna akkor a New York Jets-t és a Miami Dolphins látják a fő esélyesnek. Mindkét csapatnak fiatal irányítója van így egy draft pick csomag mellett ki tudnák cserélni az aktuális irányítóikat. Sam Darnold és Tua Tagovailoa csapatváltása is érdekesnek hangzik.

A következő két esélyesként a San Francisco 49ers-t és a Denver Broncos-t jelölték meg. Előbbinél Jimmy Garoppolo-t a jövő irányítójának gondolták de a mostani alapszakasz után ez megváltozott. Az utóbbinál pedig Peyton Manning után rengeteg irányítóval megpróbálkoztak és ugyan Drew Lock biztatónak tűnt de mára már nem töretlen a bizalom.

És talán a legérdekesebb a New England Patriots lenne ahol Bill Belichick irányításával egy Watson nevével sikerkorszak igen érdekesen hangzik. Bár ehhez egy nagyobb csomag Draft picket fel kellene áldozni ami kicsit távol áll a veterán mestertől.

Fotó: instagram.com, clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .