Aaron Rodgers-re és a Brett Favre-ra máshogyan hatott az utód fenyegetése

Aaron Rodgers-re és a Brett Favre-ra máshogyan hatott az utód fenyegetése

Aaron Rodgers-re nem kisebb dolog várt a pályafutása korai szakaszában minthogy átvegye a Packers legenda Brett Favre helyét. Most Rodgers kapott egy utód jelöltet az első körben de kimondható, hogy a két irányítóra ellentétes módon hatott a fenyegetés.

Rodgers-t a 2005-ös Draft első körében választották ki és igazából nem volt kérdés, hogy Favre padra kerülne miatta. Ennek ellenére Favre karrierrekordot jelentő 29 interceptionnel zárta a szezont és a csapat csak 4 mérkőzést tudott megnyerni.

Jordan Love kiválasztása után sem volt kétséges Rodgers kezdő szerepe de az irányító megmutatta, hogy ez jó ideig nem is lesz téma. Rodgers karrierrekordot jelentő 48 touchdownt passzolt és valószínűleg pályafutása 3. MVP címét is begyűjti.

A legnagyobb visszavágás viszont az lenne Rodgers számára ha február elején begyűjtené második bajnok címét is. Ehhez először vasárnap este a hatszoros gyűrűtulajdonos Tom Brady által vezetett Tampa Bay Buccaneers kell legyőznie.

Fotó: instagram.com, espn.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .