A liga törölte az idei Scouting Combine-t

A liga törölte az idei Scouting Combine-t

Már hónapok óta kérdéses volt, hogy a koronavírus járvány miatt meg tudják-e rendezni az idei Scouting Combine-t és tegnap kiderült, hogy elmarad az idei rendezvény. A liga tulajdonképpen törölte az eseményt és egy szokatlan lebonyolítási formát választottak.

Alapesetben a Combine egy helyszínen kerül megrendezésre és az összes játékost egyszerre tesztelik. A fizikai és ügyességi felmérőkön kívül egészségügyi vizsgálatokon is átesnek és a találkozó legfontosabb részét a személyes interjúk képzik. A személyes benyomások sokat tudnak módosítani a kiválasztásokon.

Most a játékosok a saját egyetemein fognak számot adni a tudásikról. A Pro Day-eken mért eredményeket nem szokták hivatalosnak tekinteni mert ott kézi méréseket végeznek. Most a Combine-hoz hasonlóan gépi mérések lesznek, hogy a különböző helyszíneken rögzített adatok összehasonlíthatók legyenek a csapatok számára.

Az egészségügyi vizsgálatokat a játékosokhoz közeli egészségügyi intézményekben fogják elvégezni. Az interjúkat pedig az üzleti világban már megszokottá vált virtuális formában fogják megtartani. Igazából mint a korábbi években, a személyes benyomáson kívül, minden korábbi adat a csapatok rendelkezésére fog állni a Draft előtt.

Fotó: masslive.com, twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .