Rob Gronkowski idén is a Buccaneers játékosa akar lenni

Rob Gronkowski idén is a Buccaneers játékosa akar lenni

A hírek szerint nem fog véget érni a “Tommy and Gronky Show”. Legalábbis a tight end szerint ugyanis a hírek szerint Rob Gronkowski a 2021-es szezonban is a Tampa Bay Buccaneers játékosa szeretne lenne. Persze először hosszabbítani kell vele.

Gronk egy év kihagyás után idén tért vissza a nyugdíjból. Csak és kizárólag Tom Brady miatt hagyott fel a nyugdíjas évekkel és a visszatérésnek is feltétele volt, hogy a játékjogát birtokló New England Patriots cserélje el a Buccaneers-el.

A tight endnek viszont egyéves, bónuszokkal számítva közel 10 millió dolláros, szerződése van így márciusban szabadügynök lesz. A csapat vezetésének terveiről még nem lehet tudni de Gronk szavaiból az következett, hogy Ő bizony csak Brady mellett folytatná.

Gronk idén nem pályafutása legjobb szezonját futotta, hasonló alapszakaszon van túl mint utolsó Patriots-os évében. A szezon elején főként blokkolóként számítottak a szolgálataira így 45 elkapása, 623 elkapott yardja és 7 elkapott TD-je van az alapszakaszban.

A folytatásban természetesen nagy szerepet játszanak majd az anyagiak is. A jelenlegi szerződésekkel, első ránézésre, a Buccaneers jól áll ugyanis több mint 30 millió dollár szabad helyük van a következő szezonban. Gronk új szerződése azonban nagyban függ a többi játékostól is mivel a Buccaneers-nél lejár többek között Shaquil Barrett, Lavonte David, Ndmukong Suh és Antonio Brown szerződése is.

Fotó: bucsnation.usawire.com, twitter.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .