A Packers simán továbbjutott a Rams ellen

A Packers simán továbbjutott a Rams ellen

Tegnap este a Green Bay Packers nem akadt fent a Los Angeles Rams csapatán és simán bejutott az NFC Főcsoport döntőbe. A mérkőzés folyamán olyan volt az ember érzése, hogy a hazaiak csak annyit adnak ki magukból amennyi feltétlenül muszáj.

Mikor közelebb került a Rams akkor mindig húztak valamit és elléptek az ellenféltől. Végül nagyon simán 32-18-as eredménnyel jutottak tovább. Arra előzetesen is számítani lehetett, hogy a Packers támadósora hozni fogja magát így igazából az volt a kérdés, hogy a Rams védelme mit tud majd kitalálni.

A Rams védelme viszont nem tudott sokat tenni a támadókkal. Egyetlen alkalommal sem tudták sackelni Rodgers-t, egyetlen interception sem volt, csak egy negatív yardos szerelésük volt és 4 alkalommal ütötték le Rodgers passzát.

Jared Goff csak pár napja kapta vissza a kezdő posztját de nem okozott csalódást. 27/21 passzpontosság, 174 yard és 1 TD. Ráadásul nem volt egyszerű helyzetben mert 4 alkalommal is sackelték. Rajta kívül mind a két kezdő running back hozta magát. Cam Akers 19 játékból 96 összyardot és 1 touchdownt míg Aaron Jones 15 játékból 113 összyardot és 1 touchdownt szerzett.

Aaron Rodgers a tegnapi mérkőzéssel behozta Joe Montana playoff rekordját. Ez volt az irányító 12. olyan mérkőzése amelyen több mint 250 yardot passzolt. A Packers-nek ezzel 18-5-ös mérlege van a Lambeau Field-en. Csak a San Francisco 49ers (20-7 Candlestick Park) és a New England Patriots (19-4 at Gillette Stadium) rendelkezik jobb hazai mérleggel.

A Packers a Rams elleni győzelemmel behozta a Pittsburgh Steelers-t is a playoffban szerzett 36 győzelmével. Ha a következő mérkőzéseken megszerzik a vezetést akkor megnyugodhatnak a Sajtfejűek mivel 11-0-val állnak a playoffban ha Ők szerzik az első pontot a mérkőzésen.

Fotó: sports.yahoo.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .