Mester a tanítvány ellen

Mester a tanítvány ellen

Este a Green Bay Packers hazai pályán fogadja a Los Angeles Rams csapatát. A vezetőedzői posztokat tekintve összecsap Sean McVay mester az egyik tanítványa ellen. Bár a két edző korát tekintve kicsit furán hangzik ez az állítás.

McVay 34 éves míg a Packers mestere már 41 éves. A két edző a Washington Redskins-nél éveken keresztül együtt dolgozott amikor LaFleur irányítóedző, McVay pedig asszistens illetve a tight endek edzője volt. LaFleur 2014-ben elhagyta a Redskins-t de 2017-ben újra együtt dolgoztak.

Amikor McVay-t kinevezték a Rams vezetőedzőjének akkor LaFleur-t szerződtette támadókoordinátornak. Az együttműködés sikeres volt azonban a koordinátor egy év után távozott a Titans-hez. Új állomáshelyén Ő hívta a playeket míg a Rams-nél ezt McVay nem adta ki a kezéből.

Az esti összecsapás jelenleg az “öregebb” vezetőedzőnek áll. A mostani lesz a negyedik olyan mérkőzés amelyen az alapszakaszban a legtöbb TD-t passzoló irányítója az alapszakasz legkevesebb TD-t kapó védelmével játszik. Eddig 3-0 az irányítónak.

A Packers-nek egyértelműen a támadó játékára, ezen belül is Davante Adams-re kell építenie. Az elkapó 18 TD-vel zárt ami több mint amennyit a Rams engedett. Várhatóan a Rams védelmének teljesítménye határozza majd meg a továbbjutót.

Fotó: packers.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .