Deshaun Watson nem akar visszatérni a Texans-hoz, távozni akar

Deshaun Watson nem akar visszatérni a Texans-hoz, távozni akar

A jelek szerint alaposan el fog húzódni a Deshaun Watson saga. A Houston Texans kezdőirányítója az utóbbi hetek történései miatt alaposan berágott a csapatára és a legfrissebb hírek szerint már nem is akar visszatérni hanem távozni akar.

A Watson balhé alapvetően két (három) pontból tevődik össze. Az első volt, hogy a csapat márciusban elcserélte DeAndre Hopkins-t de ezen végül túllépett az irányító. A második az volt, hogy ígéretet kapott részt vesz majd az új general manager és vezetőedző kiválasztásában.

Ezzel szemben a Teaxns kinevezte Nick Caserio-t general managernek amiről a hírekből értesült Watson. A harmadik probléma az volt, hogy általa javasolt Eric Bieniemy-t interjúra sem hívta a Chiefs. Mindegyik vezetőedző nélkül maradt csapat érdeklődött iránta egyedül a Texans nem. Múlt hét vasárnap végül interjúra hívták de pont lekésték a határidőt így csak akkor interjúzhat miután a Chiefs kiesik a playoffból vagy megnyeri a Super Bowl-t.

A Hopkins trade ellenére Watson pályafutása legjobb szezonját futotta. 4.823 yardot (ligaelső), 33 touchdownt passzolt és csak 7 alkalommal adta el a labdát. Ennek ellenére 4-12-es mérleggel zártak. Utoljára 2017 zártak ilyen rosszul de akkor Watson sérülés miatt csak 7 mérkőzésen tudott pályára lépni.

Szóval nem túlságosan jó a helyzet a Texans-nál és a beszámolók szerint Watson már nem is a Houston-i együttesben gondolkodik. Tavaly szeptemberben négyéves, 177 millió dolláros hosszabbítást kötött a csapatával ami 111 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. Ez viszont nem egyszerűsíti meg a távozását.

Fotó: clutchpoints.com, si.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .