BREAKING: Urban Meyer lesz a Jacksonville Jaguars vezetőedzője

BREAKING: Urban Meyer lesz a Jacksonville Jaguars vezetőedzője

A tengerentúlon már szinte kész tényként kezelik, hogy Urban Meyer lesz a Jacksonville Jaguars következő vezetőedzője. A beszámolók szerint már csak a szerződés véglegesítésén tárgyalnak de kisebb csodára van szükség, hogy ne Meyer lesz a vezetőedző.

A hivatalos kinevezés így még egy kicsit várat magára de igazából elkelt az egyik üresen álló poszt. Az edző fizetéséről sem lehet tudni de az előzetes hírek szerint évi 12 millió dolláros szerződésben gondolkodott a korábbi NCAA edző.

Meyer-el viszont van egy kis probléma mégpedig, hogy jelenleg nulla NFL tapasztalattal rendelkezik. Az egyik legjobb egyetemi edző az tény, 187-32-es mérleggel és 12-3-as Bowl mérleggel rendelkezik de még koordinátorként vagy edzőként sem tevékenykedett a profi ligában.

A Jaguars az alapszakasz legrosszabb mérlegével zárt de azért nem olyan rossz az a kispad. Övék az 1/1-es választás, 11 Draft pickjük van áprilisban és több mint 100 millió dollár szabad helyük van a fizetési sapkában. Ha jól stratégiáznak akkor pár éven belül bármi lehet ebből a csapatból.

Fotó: chicago.suntimes.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .