Tua Tagovailoa-t már csapaton belül is támadják

Tua Tagovailoa-t már csapaton belül is támadják

A tavalyi Draft ötödik helyén Tua Tagovailoa-t választotta ki a Miami Dolphins és nem titkoltan a jövő irányítójának szánták. Az újonc szezonja viszont nem volt problémamentes és finoman szólva sem teljesített kiemelkedően.

Miután megkapta a kezdő posztot Ryan Fitzpatrick-től több alkalommal is lecserélték és a veteránt küldték pályára a fiatal irányító helyett. Teljesítményét még jobban beárnyékolja, hogy az utána következő helyen kiválasztott Justin Herbert újonc rekordot döntött.

A friss hírek szerint a csapaton belül sem elégedettek a fiatal irányítóval. Többeknek problémája van a passzpontosságával, a karerejével és azt is kritikusnak vélik, hogy nem fut amikor lezárulnak a passzsávok.

A vezetőség szezon utáni nyilatkozata szerint töretlen a bizalom és Tua számít a kezdőirányítónak. A friss hírek szerint több csapattársa viszont teljesen más véleményen van és véleményük szerint másik kezdőirányítóval kellene nekivágni a következő szezonnak.

Fotó: clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .