Rendesen beszólt korábbi sztárja a Texans-nak

Rendesen beszólt korábbi sztárja a Texans-nak

Amikor az elmúlt hetekben a Houston Texans volt a téma akkor mindig Deshaun Watson elégedetlensége került szóba. Az irányítónak korábban megígérték, hogy részt vesz majd a következő general manager és a vezetőedző kiválasztásának folyamatában azonban nem tartották a szavukat.

Watson tudta ellenére kinevezték general managernek Nick Caserio-t és az irányító által javasolt vezetőedző jelöltek interjúra se hívták. A Kansas City Chiefs offensive koordinátorát Eric Bieniemy-t az elmúlt hétvégén végül interjúra hívták de véletlenül pont lekésték a határidőt így a Chiefs kiesése vagy Super Bowl győzelme után hallgathatják csak meg.

Az utolsó mérkőzést követően J.J. Watt elnézést kért Watson-tól, hogy elpocsékolták egy évét és a jelek szerint többen osztják a defensive end véleményét. Legutóbb a csapat korábbi sztárelkapója Andre Johnson szólalt meg az üggyel kapcsolatban.

Johnson osztja Watt véleményét sőt tovább ment. A franchise legeredményesebb elkapója szerint a Texans igazán érti a módját hogyan kell egy játékos karrierjét elpocsékolni. Ezzel viszont lehet, hogy nem csak Watson-ra gondolt hanem a saját pályafutása miatt ilyen kritikus.

Fotó: clutchpoints.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .