A Rams simán kiejtette a Seahawks-t

A Rams simán kiejtette a Seahawks-t

A Los Angeles Rams és a Seattle Seahawks tegnap este csoportellenfelek lévén harmadik alkalommal csaptak össze a szezonban. Az alapszakaszban 1-1-re végeztek, mindig a hazai együttes nyert, így egy kiegyenlített mérkőzésre lehetett számítani.

A Seahawks számított a mérkőzés esélyesének de ez nem az Ő napjuk volt. Russell Wilson MVP formában kezdte a szezont de a utóbbi hónapokban visszaesett a teljesítménye és tegnap is a szezon végi formáját hozta. 174 yardot, 1 touchdownt passzolt és egyszer eladta a labdát. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a fal sem vigyáz rá, a Rams elleni 3 mérkőzésükön 16 alkalommal sackelték.

A problémák a mérkőzés közben is kiütköztek DK Metcalf-ot le kellett hűteni mert alaposan berágott az irányítójára. Bár miután lenyugodott két elkapott touchdownt is összehozott. Egyedül a futójáték működött, Chris Carson 77 yardot hozott a földön amihez Wilson is hozzátett 50 yardot.

A végén 30-20-ra nyert a Rams ami igazából még hízelgő is a Seahawks-ra nézve. 5 perccel a vége előtt még 17 ponttal vezettek a Kosok. Ezzel a Rams 2-0-ra áll a Seahawks ellen a rájátszásban és mindkét alkalommal idegenben verték a riválisukat.

A Sean McVay korszakban tovább folytatódik a sorozat, hogy félidei vezetés után nem kapnak ki a mérkőzésen. A tegnapival együtt 37 mérkőzéses a sorozat. A sima győzelemben szerepe volt a labdaszerzésekben, a Rams-nek utolsó 2001-ben volt utoljára két szerzett labdája egy mérkőzésen.

Fotó: theringer.com, fieldgulls.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .